För att driva min e-handel behövde jag en elektriker!

Det är verkligen riktigt härligt att det är fredag idag. Jag tänkte att avsluta den här arbetsveckan med att skriva ytterligare ett litet inlägg till er i all korthet. Jag har haft det hektiskt nu det senaste med mitt e-handelsbolag. Jag tycker det är riktigt bra att jag kan sköta det mesta jobbet här hemifrån. Jag har fått hjälp med mina datorer och telefoner av ett företag, och av ett annat företag som sysslar med el & vvs i Nacka har jag fått hjälp med bland annat extra eluttag. CV Company heter företaget som har hjälpt mig med detta. Det här är en elektriker som jag har anlitat flera gånger genom åren och alltid fått en kvalitativ hjälp. Nu när jag har så mycket elektronisk utrustning här hemma så har jag också fått hjälp med att byta säkringar till sådana som klarar en högre belastning. Innan hände det att det gick en propp och det var inte bra när jag var mitt uppe i en beställning och datorn slocknade. Faktiskt så tycker jag att CV Company är ett sådant bra företag, och ett företag som väldigt många skulle kunna få god hjälp av. Det är därför som jag skriver om det här på bloggen idag. Om det nu är så att du behöver en erfaren och kompetent elektriker, om ni behöver få åtgärdat något inom el & vvs i Nacka med omnejd, då rekommenderar jag er att kontakta det här företaget. 

 

Nu är allting driftsäkert här hemma. Jag vet att det är många av er som är intresserade av hur det är att driva ett företag inom e-handel. Jag hade därför tänkt mig att skriva till er om det redan nästa vecka. Så om ni kikar inom här i bloggen framåt tisdag, så hoppas jag att jag har något spännande att berätta för er då!