Tina Små & Stora Fötter

Jag jobbar inom hemtjänsten och åker runt på olika distrikt i Trelleborg med omnejd. Jag jobbar även i Svedala och Vellinge emellanåt. Jag tycker så mycket om det här jobbet och att få arbeta med människor det är verkligen ett kall för mig. Idag ska jag berätta om ett företag, en fotvårdssalong. Jag har många vårdtagare som jag brukar följa med till Tina Små & Stora Fötter. För dem som behöver fotvård i Trelleborg eller på andra orter i Skåne, bland annat där jag arbetar, är Tina Små & Stora Fötter det perfekta stället. Nu har jag ju med egna ögon kunnat få se hur oerhört bra hjälp mina vårdtagare har fått på det här stället.  

 

Jag tycker nog att fötterna är en sådan del av kroppen som många människor glömmer att ta hand om. Är det inte lite konstigt att folk köper dyra ansiktskrämer, smörjer in sina händer, använder lotion över kroppen och satsar på andra produkter inom skönhet, men glömmer av att ta hand om fötterna. Fötterna syns ju oftast inte och då tror jag att många tycker att de liksom inte finns? Men det gör de i allra högsta grad. Jag vet själv hur viktigt det är att ta hand om mina fötter för jag går runt 10 000 steg om dagen. Jag har en sådan där stegräknare så jag vet. Nu har jag inte själv behövt fotvård men jag förstår ju att det är många som behöver det. Nu när ni känner till att denna möjligheten till fotvård i Trelleborg finns, så vill jag rekommendera er som har problemfötter att boka en tid till Tina Små & Stora Fötter. I morgon ska jag ta upp ett annat ämne. Jag har köpt vackra smycken och make-up av ett e-handelsföretag. Det tror jag ni kommer tycka bli spännande att få läsa om!